Az Elengedés Háza 2022. évi novemberi hírlevele


Kedves Barátaink!

Nagy örömmel kezdjük új hírlevelünket azzal a bejelentéssel, hogy elkészült új könyvünk:
MAGAMRA ÉBREDÉS, avagy Kankell Orsiék és Zárkózott Jakabék a LEHETŐSÉG útján.
Limitált példányszámban már mostantól megvásárolható. A könyv hivatalos megjelenése 2023. január 10-én lesz. Akkor már nagyobb mennyiségben is elérhetővé válik, remélhetőleg sokak számára.
 
    Egy egészen új világ tárul fel ebben a 252 oldalas könyvben, melyben hús-vér emberek elképesztően izgalmas és humoros történeteit lehet megismerni.
A könyv szereplői (Kankell Orsi, Zárkózott Jakab, Gondoskodó Rebeka, dr. Csakakicsi Béla, Hagyjbékén Natália, Szabadna Dénes, dr. Asszertív Esszencia, Tőtsmég Ivó, Kegyes Frigida, Naccsaládos Julcsi, Járnekem Virág, dr. Karitatív Bella, Nem-es Csaba és párja Szabályos Matilda, valamint még számos társuk) keresi a választ arra, hogy valóban, mélyen meg lehet-e az embernek változnia, s mi is a női és férfi beteljesedés.

A könyv első harmadában a „kontrollhívő” felnőttséget ismerhetjük meg több sztorin keresztül (Rendezett Elv-ira, Zöldellő Komposztella, Duzzadmár Oszkár, Tiktok Gabó, Dúskál Ádám és testvére Csóri D. Tóni, Féltékeny Eduárd és felesége Idomos Szerénke, Nekötődj Attitűd és szülei Köteles Balfék és Elszállt Szemérmetlenke, valamint az Attól/Tőled/Tőlemfügg család tagjai mindennapjait követve). Bizony-bizony, kinőve a gyermekkorból legtöbben lassan el is felejtjük, hogy milyen lehet a bizalomból fakadó élet...
    A könyv 36+-os besorolású, ami annyit tesz, hogy jó, ha már felnőtt emberként sok tapasztalatot összegyűjtöttél magadról, s a világról, s immár magad viseled a felelősségét annak, hogy olyan vagy, amilyen… Azért az írás 36 éves kor előtt is olvasható, hiszen Kankell Orsi, az egyik főszereplő is csupán 34 éves…
    A történet azonban alapvetően a bizalom újrafelfedezéséről szól, s arról, hogy a beszűkült „kankellorsiságból” vagy "zárkózottjakabságból” és a többi szereplő által megtestesített „egysíkúságból” hogyan nyílhat út arra, hogy az ember „ne ismerjen magára”, hogy megismerje a szabadság hihetetlen tágasságát, a bizalom kinyílását, a bátorság megerősödését, a figyelmes létezést, és hogy olyan extatikus pillanatokat is megélhessen, melyek egész életére belevésődnek a lényébe.
   
    Azonban kalandos az út a felszabadulásig, a katarzis megéléséig. Ebbe sok tapasztalat belefér: az érzelmek hullámvasútja; az Elengedés Házában megélt kalandok, mint például egy divatbemutató, ahol divatba jönnek azok a hölgyek, akik maguk szerint is „kimentek a divatból”, s jórészt csak a szürke 50 árnyalatába öltözködnek (Elvont Intellektuella, Gondoskodó Rebeka, Hagyjbékén Natália); egy „kép a képben” online konzultációsorozat Téradóékkal – ők vagyunk mi, tehát Téradó Zsuzsa és Téradó László …; valamint egy teljesen rendhagyó párkeresés, egy online társkereső oldalon, mely időszakban kiderül, hogy még a lehetséges párnál is többet jelent Kankell Orsinak, hogy egy „kép a képben” konzultáción „magára lel”, úgy, hogy közben mi meg sem szólalunk…

De vajon hogyan tanul meg Gondoskodó Rebeka önmagára is tekintettel lenni, s hogyan jut el egy kényeztetős wellness hétvégére?

Vajon hogyan fedezi fel Járnekem Virág azt, hogy neki is jobb, ha a másiknak is „jár valami”, mintsem csak állandóan lenullázni párjának, Kivagyokén Brúnónak a hitelkártyáját?

Vajon hogyan lesz a figyelmet szinte sohasem kapó szürke egérből, Hagyjbékén Natáliából a divatbemutatós „kifutón” egy „dögös” Látható Natália?

Vajon hogyan lesz a mindig háborgó, önigaz és minősítő ügyvédnőből, dr. Karitatív Bellából Békés Bella?

Vajon a „kocka” informatikus Linux Jocót hogyan segíti az Elvont Intellektuellából lett Érzéki Egzisztenciella a virtuális valóságból a hús-vér jelenlétbe? 

És hogy miért vagyunk mi Téradóék és mi köze van ennek az Elengedés Házához? Megtudhatod nemsokára!

    Ez a könyv valódi ajándék lehet bárki számára, így a Te számodra is, hiszen ez olyan, mint egy fantasztikus „álom”, ami után a „MAGAMRA ÉBREDÉS” egy csodálatos megvalósulás is lehet.
Ha történetesen megajándékoznál valakit, akár karácsonyra is, akkor a MAGAMRA ÉBREDÉS könyvvel egy tárgynál többet, magát a Lehetőséget adhatod annak, aki közel áll hozzád.
    A MAGAMRA ÉBREDÉS könyv idén egyelőre még limitált példányszámban, mostantól előrendelhető, és már novemberben megvásárolható 4.000 Ft-os áron. Átvehető Noszvajon és Budapesten személyesen, vagy postai utánvéttel.
A könyvet a LORO Alapítvány adja ki és terjeszti. A hivatalos megjelenés időpontja 2023. január 10. Megrendelhető e-mailen: loroal@elengedeshaza.hu

    November közepétől előre láthatóan április közepéig az Elengedés Háza ajánlatai jórészt az online térbe tevődnek át. A téli időszakban is igénybe vehető azonban a könyvben is komoly szerepet játszó online „kép a képben” konzultáció, mely sokak számára lett már egzisztenciális transzformációs LEHETŐSÉGGÉ.

A téli időszakban is lesz lehetőség személyes egyéni és páros konzultációkra is az Elengedés Házában. A bentlakásos programjaink azonban szünetelni fognak.

    Mindenkori kapacitásunk szerint vállalunk könyvbemutatókat, összekötve a Lehetőség útjának és az ELENGEDÉS HÁZÁNAK inspiráló megismertetésével. Tehát, ha úgy érzed, hogy van olyan közeged, melynek jól jönne „egy kis inspiráció”, akkor éppen itt van számodra/számotokra is egy Lehetőség!
    Köszönjük, ha az Elengedés Háza szellemiségének megismertetésében társunk vagy! Jóllehet a mai világunkban „odakint” egyre több lehetőség záródik be, de „odabent” mégis feltárulhat egy csodálatos világ a Lehetőség útján keresztül. Ha tehát kész vagy a BE-LÁTÁSRA, akkor elképesztő új KI-LÁTÁSRA lelhetsz.

Szeretettel: Téradó László és Téradó Zsuzsa (ex Nagy László és ex Drizner Zsuzsa)


Noszvaj, 2022. 11. 01.