Az Elengedés Háza 2020. évi júniusi hírlevele és nyitvatartási
tájékoztatója

Kedves Barátaink!

 Reméljük, hogy jól élted meg a bezárt időszakot, s megerősödve kerültél ki abból! Mivel a járvány lecsengőben van, ezért aktuálissá váltak az áprilisi hírlevélben írtak:

"Az Alapítvány vezetőségével átbeszélve a helyzetet arra jutottunk, hogy az idei évben nem írunk ki szemináriumokat, hanem legkorábban, ha lehetséges lesz akkor júniustól egyéni, vagy páros módon lehet jönni az Elengedés Házába azért, hogy az „elengedettséget” megéljünk a mindennapjainkban különös tekintettel a kapcsolati életünkben (családi, pár, és az emberi kapcsolatok más síkjain is). A napi egyéni, vagy páros konzultációk mellett több idő fog jutni kinek-kinek arra, hogy egyéni módon „kapcsolódjon ki”. Ilyen bezárt időkben már most örömmel lehet gondolni a vadregényes bükki erdőkben való sétára, a bogácsi termálfürdőben való lazításra, az Elengedés Háza kis fülkéibe való betérésre, valamint a sok egyéb lehetőség közötti választásra. Mindezekben azonban a legfontosabb az odaadás gyakorlása, a „bennelét”, miközben a figyelem nem csak kifelé irányul, hanem befelé is.
Reggelenként/esténként rövid figyelem erősítő foglalkozásokon lehet részt venni, s mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy naponta egyéni, vagy páros konzultáción keresztül megláthassa azt, hogy miképpen haladhatja meg ellenállásait, elvárásait, görcsösségeit, hogy a rekreációs, szabadidős programok mellett, alatt gondolatilag, érzelmileg is elengedett létet lehessen megélni itt, s azután odahaza a mindennapokban is."

Tehát, ha van Benned/Bennetek elszánás, vágy az elengedettség megélésére, gyakorlására, akkor ebben mi az Elengedés Házában társaid/társaitok vagyunk. Június közepétől lehet jelentkezni a honlapunkról letölthető jelentkezési lapon keresztül (www.elengedehaza.hu jelentkezés menüpont). Idén tehát kicsit lazábban, kötetlenebbül, de ugyanazzal a lelkülettel lehetsz-lehettek jelen az Elengedés Házában, s szívből örülünk, ha együtt tehetünk meg Veled/Veletek egy pár lépés az Úton.
Október végéig (amennyiben a járványhelyzet megengedi) lehet jönni idén az Elengedés Házába. Ebben az évben tehát csak egyéni/páros jelleggel. Zárt csoportoknak időpont egyeztetéssel szintén lehetőségük van jönni. Augusztusban kb. 2 hetet (valószínűleg augusztus első felében) zárva leszünk.
Mi szívből örülünk, ha az Elengedés Házát választod/választjátok a feltöltődésre, az elengedettség megélésére, a figyelem, tudatosság erősítésére, a belső erőhöz való hozzáférésre. Köszönjük, ha ezt a lehetőséget megismerteted másokkal is!
Bátorságot, szívből jövő odaadást, s minden elképzelhető jót kívánunk Neked/Nektek!
 
Nagy László és Zsuzsa az Elengedés Házából

  

Noszvaj, 2020. június 10.