Konzultáció

Az élet egyes szakaszaiban megtörténhet, hogy figyelmed huzamosabb időn át olyan irányba fordul, mely odaköt a múlt fájdalmához, s a jövőtől való félelemhez. Ez pedig a bensődben, testedben úgy csapódik le, hogy az életed minőségét mérgezi. Ha ilyen helyzetben megújulásra vágysz emberi kapcsolataidban, önkifejezési eszköztáradban, s lelki-érzelmi állapotaidban, tehát alapvetően figyelmed irányultságában, akkor lehetőséged van az Elengedés Házában egyéni, teljes mértékben anonim konzultáció igénybe vételére. A konzultációt párosan, vagy kisebb zárt közösségben is igénybe lehet venni. Ajánlatunk önkéntes és főállású segítőknek is szól, amennyiben szükségét érzik annak, hogy segítő munkájuk mellett személyes testi-lelki egészségükért preventív módon is tegyenek valamit.

A konzultációs lehetőséget bő 20 éven át ingyenesen kínáltuk fel, sok ezer órát kitevő időtartamban. Az elmúlt nehéz időszak azonban jelentősen kihat az Elengedés Házát működtető LORO Alapítvány anyagi lehetőségeire is. Éppen ezért kérünk Téged, hogy a konzultáció igénybe vételét önkéntes adománnyal támogasd a saját lehetőségednek megfelelően. Természetesen az anyagi eszközök hiánya senkit sem foszthat meg a konzultációs segítség igénybe vételétől addig, ameddig Alapítványunk fenn tudja tartani ezt a fajta támogató ajánlatát.
Kérjük, hogy az adományodat a LORO Alapítvány nevére, annak bankszámla számára utald át, a közlemény rovatban feltüntetve – adomány.

A LORO Alapítvány bankszámla száma: 11710002-20083667

Támogatásodat szívből köszönjük, s bízunk benne, hogy a beszélgetés utáni érzéseid egybecsengenek azzal a gondolattal, amit egy rövid idővel ezelőtt történt konzultáció után fogalmazott meg valaki:

„Örülök, hogy adhattam és kaphattam”

A konzultációra telefonon (+36-30 347 66 20), valamint e-mailen: loroal@elengedeshaza.hu e-mail címen keresztül lehet jelentkezni, s mindenkori kapacitásunknak megfelelően fogunk tudni időpontot egyeztetni.