Konzultáció

Az élet egyes szakaszaiban megtörténhet, hogy figyelmed huzamosabb időn át olyan irányba fordul, mely odaköt a múlt fájdalmához, a jövőtől való félelemhez, s ha ez bensődben, testedben úgy csapódik le, hogy az életed minőségét mérgezi, ha megújulásra vágysz emberi kapcsolataidban, önkifejezési eszköztáradban, s lelki-érzelmi állapotaidban, akkor lehetőséged van az Elengedés Házában egyéni, teljes mértékben anonim konzultáció igénybe vételére. A konzultációt párosan, vagy kisebb közösségben is igénybe lehet venni. Ajánlatunk önkéntes és főállású segítőknek is szól,  amennyiben szükségét érzik annak, hogy segítő munkájuk mellett személyes testi-lelki egészségükért preventív módon is tegyenek valamit.

Aki csak a konzultáció ideje alatt tartózkodik az Elengedés Házában, az igénybe veheti mindaddig, ameddig támogatóink ezt szponzorálják a már 2000 óta meglevő ingyenességet. A LORO Alapítvány az ingyenességgel ahhoz kíván hozzájárulni, hogy ez a lehetőség mindenki számára elérhető legyen, s egyre többen éljünk figyelmes, tudatos, egészséges életet hazánkban is.

A konzultációra telefonon (36 463-061) lehet jelentkezni, s mindenkori kapacitásunknak megfelelően fogunk tudni időpontot egyeztetni.